تحقیق تغذيه و بهداشت 42 ص ( ورد)

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 49 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏تهيه كننده‏:فاطمه ايوبي و‏ ‏وبهاره‏ ‏افشار كهن
‏باسمه تعالي
‏تغذيه وبهدا‏ش‏ت
‏ ‏
‏ ‏فهرست
‏4‏---‏-‏---‏-------‏---------------------------‏ چقدر صبحانه بخوريم
‏5‏------‏-‏---‏--‏-‏ آيا ميدانيد مشخصات يك برنامه خوب غذايي چيست
‏9‏-------‏----‏---------------------------------‏ كربوهيدرات و چاقي
‏10‏----------‏----‏-------‏-----‏----------------‏----‏ خرافات تغذيه اي
‏11‏--------------‏----‏------‏---‏----------‏ عادت بد غذايي در كودكان
‏13‏------------------‏----‏---------‏-‏---------‏ عدم مصرف آب با غذا
‏14‏---------------------‏---‏----‏-----------------‏ ‏بي اشتهايي كودكان
‏16‏ ‏---------------------‏--‏---‏-----‏-‏-‏----------‏----------‏ ‏تفكر مثبت
‏17‏ --------‏-‏---‏---‏ ‏با تغذيه مناسب سلامت موهاي خود را تامين كنيم
‏21‏---------‏--------------‏-‏ ‏آشنايي با ويتامين ب ١٢ يا كوبالامين
‏23‏-------‏------------------‏---‏-‏---‏ ‏نكات مهم در مورد شير و كودك
‏24‏---------‏----‏---‏-------‏-----------‏--‏ ‏آيا مصرف سويا مفيد است؟
‏25‏------------‏---------------------------‏-‏ من بايد چند كيلو باشم؟
‏26‏----‏--------‏--‏ ‏چگونه مي‌توان وزن ايده‌آل خود را محاسبه نمود؟
‏28‏--‏----‏-‏-‏ ‏ ‏بروز و يا ريسك بروز بيماري هاي مرتبط با اضافه وزن
‏29‏----‏---‏---‏---------------‏----‏-‏ ‏ ‏ چه كساني بايد از وزنشان بكاهند؟
‏30‏آيا راهي براي اندازه گيري ميزان اضافه وزن و يا ميزان چربي اضافه بدن وجود دارد‏؟
‏3
‏تهيه كننده‏:فاطمه ايوبي و‏ ‏وبهاره‏ ‏افشار كهن
‏32‏-----------------------‏ ‏روغن ماهي به استخواها استحكام ميبخشد
‏33‏---------------------‏---‏------------------------------‏مرض جوع
‏35‏------‏------------------‏----‏-------------------------------‏نقرس
‏39‏-‏--‏-----‏-‏----------------‏--‏------‏پيام هاي بهداشتي وتغذيه اي!
‏ 41------------------------------------------------‏منابع وماخذ


‏چقدر صبحانه بخوريم
‏لابد اين ضرب المثل قديمي را شنيده ايد كه ميگويد :((صبحانه را با دوستت بخور، ناهار را تنها و شام را با دشمنت.)) اين ضرب المثل قديمي بيانگر اعتقادي كهن است كه حتي امروزه هم عده اي از كارشناسان و متخصصين به آن اعتقاد دارند.
‏لازم است بدانيد صبحانه بايد شامل 20% از كل كالري و نهار بايد شامل 35 % از كل كالري و شام هم بايد حاوي 30% از كل كالري باشد و ميان‏ ‏وعده ها فقط 15% از كل كالري را شامل مي‏ ‏شوند .‏ در صورتيكه‏ مشاهده ميشود ميان‏ ‏ ‏ ‏ ‏وعده ها ‏بخصوص در كودكان درصد بالاتري از انرژي را تامين ميكند لذا بهتر است حتي اين سه وعده درصد كمتري از انرژي فرد را تامين كند.
‏5
‏تهيه كننده‏:فاطمه ايوبي و‏ ‏وبهاره‏ ‏افشار كهن
‏20% انرژي يك فرد عادي بسته به نياز يك فرد به انرژي (2400-1800) از 2 كف دست نان و دو عدد خرما و به اندازه يك قوطي كبريت پنير تا همين اندازه به اضافه يك ليوان شير متغير است و بيش از اين اندازه ديگر پرخوري به حساب ميآيد. البته عده اي از كارشناسان اعتقاد دارند مصرف صبحانه اول وقت باعث سنگيني و عدم كارائي ميگردد و شايد به همين دليل است كه در اداره جات صبحا‏نه در ساعت 9 الي 10 توزيع ميشود‏.
‏بهر صورت بهتر است آن عقيده قديمي را رها كنيم و بياموزيم كه هر چيز را به اندازه و سروقتش مصرف نمائيم و يادمان باشد تنها يك روش تغذيه اي است كه سلامتمان را تضمين ميكند:
‏اعتدال‏:‏ اگر چه همگي ميدانيم در بعضي از اداره ها اگر صبحانه را موقع شام هم توزيع كنند باز هم كارائي پرسنل آن چيزي است در حد صفر!!
‏آيا ميدانيد مشخصات يك برنامه خوب غذايي چيست؟
‏تعادل :برنامه اي سالم است كه در آن با كاهش حجم مواد غذايي مصرفي ميزان كالري دريافتي كاهش يابد نه اينكه غذا يا گروه خاصي از غذاها منع گردد. ميزان كاهش وزن شما حدود يك كيلوگرم در هفته باشد. بيش از يك و نيم كيلوگرم در هفته ممنوع است همه جانبه بودن:داراي برنامه ورزشي مناسب و معمول باشد كه به بدنتان فشار خاصي وارد نيايد. تناسب با فرهنگ و عادات غذايي:اين برنامه غذايي بايد با عادات و فرهنگ تغذيه اي شما سازگار باشد. صرفه اقتصادي:لازم نباشد براي استفاده از اين برنامه غذايي هزينه اي اضافه بر معمول بپردازيد . چه اين هزينه مربوط به مكمل هاي غذايي باشد و چه مربوط به استفاده از غذاهاي خاص تداوم: برنامه غذايي بايد به گونه اي باشد كه اگر ب
‏5
‏تهيه كننده‏:فاطمه ايوبي و‏ ‏وبهاره‏ ‏افشار كهن
‏ه ‏فرض به شما گفته شد بايد تا آخر عمرتان از آن استفاده نماييد اين امكان براي شما وجود داشته باشد. پشتيباني: بايد داراي برنامه اي باشد كه بعد از رسيدن به وزن ايده آلتان با ارائه پيشنهاداتي بتواند شما را تا آخر عمر در وضعيت تعادل و ‏ ثابت‏ نگهدارد. انعطاف: بايد بتوانيد علايق تغذيه اي خود را در انتخاب غذاهايي كه هر روز ميخوريد شركت دهيد نه اينكه از شماخواسته شود راس ساعتي خاص غذايي خاص را ميل نماييد.بر پایه خصوصیات یک رژیم غذایی خوب و همچنین عادات تغذیه ای ایرانی یک برنامه تغذیه ای تدارک دیده ایم که دارای مشخصات زیر میباشد.
‏هنگام استفاده از آن عملا هیچ غذایی برای شما منع نشده است و تنها محدودیتی که برای شما قائل می شویم محدودیت در حجم غذای مصرفی است.
‏این برنامه یک برنامه خشک و غیر قابل انعطاف نیست که هنگام استفاده از آن مجبور باشید راس ساعات خاص از غذاهای خاصی استفاده نمایید.
‏دارای تنوع غذایی بوده و شما با استفاده از آنها قادر هستید هر غذایی را را مصرف نمایید.
‏هنگام دریافت رژیم غذایی این امکان به شما داده میشود که بتوانید میزان کالری موجود در رژیم غذایی تان و همچنین تعداد میان‏ ‏وعده هایتان را انتخاب نمایید و به عبارتی رژیم های متفاوتی به شما پیشنهاد میشود همچنین مشخص میشود که با استفاده از هر رژیمی که به شما پیشنهاد می

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 3834 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 49

حجم فایل:32 کیلوبایت

 قیمت: 8,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل