پاورپوینت روش های طبقه بندی سبزی ها 2 (⭐⭐⭐)

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 19 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
روش هاي طبقه‌بندي سبزي‌ها:
1- بر اساس طبقه‌بندي گياهشناسي (جنس و گونه و قرابت ژنتيكي). مشخصات و صفات برخي از گياهان را به عنوان نماينده خانواده سبزي‌ها بررسي مي‌كند و با كمك آن مشخصات ، صفات و روابط گياهان هم‌خانواده را بررسي مي‌كند.
در طبقه بندي علمي به ترتيب:
1- نام جنس: Brassica
2- نام گونه: oleracea
3- نام واريته: var. capitata
4- نام رقم : f. Alba
كلم پيچ سفيد Brassica oleracea var.capitata f.Alba
2- بر اساس اندام قابل استفاده:
فلفل و خيار: ميوه اي،
ريحان و كلم سبز: برگي
ترب، هويج: ريشه‌اي
پياز و سير : پيازي
نخود فرنگي و لوبيا و باقلا: حبوبات
مارچوبه، ريواس و آرتيشو ( Cynara scolymus ): سبزي چندساله
گروه‌بندي سبزيها بر اساس اندام خوراكي
سبزي‌هاي ريشه‌اي : هويج، شلغم، تربچه، چغندر لبويي
سبزي‌هاي پيازي: پياز، سير، موسير، تره فرنگي
سبزي‌هاي غده‌اي : سيب زميني
سبزي هاي خورشتي : اسفناج، جعفري، كرفس، شويد
سبزي‌هاي برگي : ريحان، نعناع، شاهي، ترخون، تره
سبزي‌هاي جاليزي : خيار، خربزه، هندوانه، كدو
سيزي‌هاي سالادي : كاهو، كاسني
سبزي‌هاي دانه‌اي : لوبيا، نخود فرنگي،
صيفي‌جات : بادمجان، گوجه‌فرنگي، فلفل
متفرقه: قارچ، باميه، مارچوبه، آرتيشو
3- براساس صفات ويژه طعم و مزه (سبزي‌هاي ظريف و غير ظريف ) .
سبزی های ظريف :
داراي توليد در سطح كم و قابليت انباري كم و گرانتر هستند ( ريحان و مارچوبه )
سبزي‌هاي غير ظريف :
داراي توليد در سطح كلان و قابليت انباري زياد و ارزانتر هستند مثل كلم‌پيج، چغندر لبويي
4- بر اساس نوع مصرف :
سبزي هاي تازه خوري:
سبزي‌هاي صنعتي :
پس از فرآوري و تبديل در كارخانه به صورت كنسروي، يخ‌زده، خشك و ترشي استفاده مي‌شوند.

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 3964 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .ppt

تعداد صفحات: 19

حجم فایل:65 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل