تحقیق آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 52 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏آرد استخوان براي تغذيه دام و طيور و آبزيان
‏ويژگيهاي آرد استخوان براي تغذيه دام و طيور آبزيان
‏مقدمه
‏آرد استخوان يكي از منابع تامين كلسيم و فسفر در تغذيه دام و طيور و آبزيان است . نظر به اينكه آرد استخوان در داخل كشور توليد ميشود لذا با توجه به اهميت تغذيه اي و بهداشتي كه دارد تجديد نظر در استاندارد آن ضروري مي نمود.
‏اگر آرد استخوان بروش پخت تهيه شود اصطلاحأ آن را آرد استخوان ‏1‏ و اگر دركوره و بروش سوزاندن تهيه گردد آن را خاكستر استخوان 2‏ مي نامند.
1‏- هدف
‏هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيهاي فيزيكي ، شيميايي و ميكروبي ، بسته‏‏‏بندي ، نشانه‏‏‏گذاري و روشهاي آزمون آرد و خاكستر استخوان كه به طور صنعتي توليد مي‏‏‏شود است .
2 ‏- دامنه كاربرد
‏اين استاندارد مربوط به آرد خاكستر استخوان است و بعنوان مكمل كلسيم و فسفر در تغذيه دام و طيور و آبزيان مصرف شده كاربرد دارد.
‏يادآوري چون احتمال انتقال بيماري جنون گاوي از طريق مصرف آرد استخوان (پخته ) در نشخواركنندگان مي‏‏‏رود بنابراين توصيه مي‏‏‏گردد در اين گروه از دام‏‏‏ها انحصارا از آرد استخوان سوخته (خاكستر) استفاده شود.
3‏- تعريف
‏آرد استخوان از قطعات كامل يا خرد شده استخوان هاي دام هاي كشتاري بدست مي‏‏‏آيد به گونه‏‏‏اي كه ابتدا استخوان‏‏‏ها را شست و شو داده و سپس با پختن در تانك هاي مخصوص و با حرارت
‏2
130‏درجه سانتيگراد به مدت سه ساعت و تحت فشار حدود 4/5‏آتمسفر چربي و ژلاتين و ساير مواد اضافي را از ان جدا مي‏‏‏سازند.
‏آنگاه پس از خشك كردن استخوان را آسياب نموده بصورت آرد در مي‏‏‏آورند.
‏استخوان سوخته (خاكستر) از قطعات كامل يا خرد شده استخوان دام‏‏‏هاي كشتاري بدست مي‏‏‏آيد به گونه‏‏‏اي كه پس از جدا كردن چربي ، ژلاتين و ساير مواد اضافي بروش فوق استخوانها را در كوره هاي با حرارت 550‏تا 600‏درجه سانتيگراد در مجاورت هوا تا سفيد شدن كامل مي‏‏‏سوزانند. سپس آنها را آسياب كرده بصورت خاكستر در مي‏‏‏آورند.
‏يادآوري واحدهاي توليدي اين محصول بايد داراي پروانه‏‏‏هاي مجاز تاسيس و بهره برداري ،ساخت از كليه مراجع قانوني و ذيصلاح كشور باشد.
4‏- ويژگيها
4‏-1‏- ويژگيهاي فيزيكي خاكستر و آرد استخوان
4‏-1‏-1‏- رنگ : كرم متمايل به سفيد
4‏-1‏-2‏- بو: داراي بوي مخصوص بخود و عاري از هرگونه بوي ديگر
4‏-1‏-3‏- اندازه : ذرات آرد استخوان بايد عمدتا يكنواخت بوده و اندازه 90‏درصد ذرات آن از 2‏ميليمتر تجاوز نكند.
4‏-2‏- ويژگيهاي شيميايي آرد و خاكستر استخوان بايد طبق جدول زير باشد:
‏3
*‏ مجموع فسفر قابل حل در آب و اسيد سيتريك 2‏ درصد حداقل بايد 85‏ درصد فسفر كل باشد
4‏-3‏- ويژگيهاي ميكروبي
4‏-3‏-1‏- ويژگيهاي ميكروبي بايد برابر استاندارد ملي ايران به شماره 3205‏باشد.
‏4
5‏- ناپذيرفتني‏‏‏ها
5‏-1‏- وجود اجرام بيماري‏‏‏زا بخصوص با سيلوس آنتراسيس و گونه‏‏‏هاي مختلف كلستريديم بهر شكل و بهر ميزان
5‏-2‏- قارچ و كپك زده‏‏‏گي بهر ميزان
5‏-3‏- تند شدگي ناشي از اكسيداسيون اسيدهاي چرب طبق استاندارد مربوطه
5‏-4‏- وجود هر گونه بوي نامطبوع و غير طبيعي
5‏-5‏- وجود هر گونه اجسام خارجي بهر مقدار
5‏-6‏- وجود آفلاتوكسين بيش از .30 PPM
6‏- نمونه برداري
‏نمونه‏‏‏برداري مطابق استاندارد شماره 331‏ايران انجام مي‏‏‏گيرد.
7 ‏- بسته بندي و نشانه گذاري
7‏-1‏- بسته‏‏‏بندي
‏براي بست بندي آرد و يا خاكستر استخوان بايد از كيسه‏‏‏هاي پلي اتيلن و يا كاغذ چندلا، سالم و نو استفاده كرد. وزن كيسه‏‏‏ها بايد يكنواخت بوده و از 50‏كيلوگرم تجاوز نكند. سر كيسه‏‏‏ها بايد بوسيله ماشين دوخت دوخته شود. استفاده دوباره از كيسه‏‏‏ها ممنوع است .
7‏-2‏- نشانه گذاري :
‏روي هر كيسه بايد آگاهي‏‏‏هاي زير نوشته يا برچسب شود.
7‏-2‏-1‏- نام و نوع هر كالا
7‏-2‏-2‏- نام و نشاني توليد كننده يا علامت تجارتي آن

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4449 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 52

حجم فایل:559 کیلوبایت

 قیمت: 12,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل