تحقیق اهميت غلات 74 ص

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 65 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏اهميت غلات
‏افزايش جمعيت ‏ ‏افزايش توليد
‏گندم 15-10 سال قبل از ميلاد مسيح در خاورميانه و فلات ايران
‏قدمت كشاورزي 4500 سال قبل از ميلاد در نيل
‏ جو 6500 سال قبل از ميلاد در جارمو
‏غلات از خانواده Granmineae ‏ يا Peaceae
‏شامل: گندم ‏–‏ جو ‏–‏ چاودار ‏–‏ يولاف ‏–‏ ذرت ‏–‏ سورگوم ‏–‏ ارزن ‏–‏ برنج
‏در ايران يولاف و چاودار
‏سطح زير كشت غلات ‏ ‏ بالاترين گندم بيشتري سطح زير كشت
‏(‏750 ميليون هكتار حدود 55 درصد كل اراضي قابل كشت ‏)
‏عملكرد گياهان مورد نظر در طي سالهاي اخير افزايش شديد خصوصاً گندم و جو
‏انقلاب سبز ‏ خودكفايي بعضي از كشورها
‏ ‏بالابردن عملكرد
‏ ‏درصد پروتئين
‏اهميت غلات از نظر غذ‏ا‏يي
‏اولين بار زنان زراعت
‏تغذيه بدرگياهان اندوسپرم و لپه ها در دولپه ها
‏ بافت غذايي در تك لپه ها
‏غلات 90 درصد تغذيه
‏قسمت هاي يك بذر
‏دانه = ميوه
‏ميوه غلات گندمه (Caryopsis‏) ميوه خشك ناشكوفا كه پريكارپ نازك شده و به پوسته چسبيده
‏ ‏ پريكارپ
‏ تستا
2
‏قسمت هاي دانه‏ امرون
‏ اندوسپرم
‏ جنين
‏1- پريكارپ پوسته ميوه (غشاء تخمدان) 5-4 لايه سلول
‏ اپي كارپ
‏شامل‏ مزوكارپ
‏ اندوكارپ
‏2- تستا‏ ‏ پوسته بذر
‏نازك و از دو لايه سلول از ديواره تخمدان رنگ قرمز ‏–‏ قهوه اي ‏–‏ زرد
‏3- ‏آ‏لدون از يك لايه سلول بزرگ با ديواره صخيم
‏ پر از پروتئين و آنزيم آميلاز و پروتئاز و ...
‏ گلوبولين بدون گلوتن
‏4- اندوسپرم بزرگترين بخش 80 درصد وزن ميوه
‏ديواره سلول ها نازك و از نشاسته و پروتئين لگتادين و لگوتنين + آب = گلوتن
‏5- جنين ‏(بنفش)‏ رويان قسمت پاييني دانه و با كمك اسكوتلوم (لپه) محافظت مي‏‏شود.
‏اسكوتلوم سلول هاي يك شكل با قطر يكسان
‏وظيفه جذب مواد غذايي ذخيره شده در اندوسپرم و انتقال
‏قسمت هاي جنين ريشه چه كلئوديز
‏ساقه چه در بالاي ژمول و با رأس گرد
‏ژمول ‏...
‏رشد غلات و نمو غلات
‏ جوانه زدن
‏ مرحله رويشي تشكيل ريشه
‏پنجه زني
3
‏داراي دو مرحله
‏ ‏ تشكيل شدن سنبله
‏مرحله زايشي ‏گروه گرده افشاني
‏ تشكيل دانه
‏ رسيدن دانه
‏فيكس و وادوكس روش ده دهي
‏فيكس 12 مرحله از جوانه زدن تا رسيدگي كامل
‏جوانه زدن Germinatio
‏آب كمترين از حبوبات و گياهان صنعتي به جز ارزن حدود 50 درصد
‏درجه حرارت حداقل 5-1 درجه گندم جو يولاف چاودار معروف
‏ غلات مناطق معتدله يا دانه ريزها غلات مناطق سرد مقاوم به سرما
‏حداقل 8 درجه ذرت‏–‏ ارزن ‏–‏ سورگوم ‏–‏ برنج‏ داراي خواب زمستانه ‏
‏ دوره رشد كوتاه تر ‏ حساس به سرما‏ ‏ ‏دوره رشد طولاني
opt‏ دما 25-18
‏وقتي حرارت، رطوبت، اكسيژن مناسب باشد ذخيره آنزيم اسكوتلوم
‏ ‏رشد و تمايز يافته ها ‏ رويان
‏زمان 5-4 روز
‏اولين قسمت ريشه هاي جنيني Radicle
‏ ‏ ‏گندم 5-3 عدد
‏ ‏ يولاف 4 عدد
‏ ‏ ‏ جو 8-5 عدد
‏ ‏ ‏ذرت- ارزن- برنج و ذرت خوشه اي 1 عدد
‏پنجه زني‏ ‏ Tillering
4
‏بعد از رويش زمان محدودي توقف رشد طولي غلات ساقه ايجاد گرده
‏ انشعاب ساقه از گره = توليد پنجه طوقه
‏گره انشعاب تعداد زيادي گره با فاصله كم خطاي ديد
‏از گره انشعاب تعداد زيادي ريشه ريشه هاي ثانويه
‏ ريشه هاي تاجي
‏ ريشه هاي دائمي
‏ ريشه هاي اصلي
‏گره انشعاب مواد غذايي
‏ در غلات پاييوه مهم مقاومت به سرما
*‏محل گره انشعاب متغير و بسته به عمق كاشت
‏ در غلات پاييزه عمق بيشتر
‏عمق بيشتر ‏ ‏ ريشه بيشتر
‏ ريشه قوي تر
‏روشنايي بيشتر عمق پايزه گره انشعاب ‏ ‏
‏نور مستقيم پايين تر (پايين تر)
‏قدرت پنجه زني ژنيتيكي و تاحد محيطي
‏چاودار بيشترين و بعد جو و گندم
‏در بهاره ها جو بالاترين و بعد يولاف
‏ذرت بسيار كم
‏قدرت پنجه زني تراكم در ارقام مختلف مهم است.

‏حرارت
‏ ‏ نور
‏ ‏ ‏ ‏ر‏ژيم غذايي

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4159 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 65

حجم فایل:101 کیلوبایت

 قیمت: 12,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل