تحقیق بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو) 168 ص

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 173 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏رشته تحصیلی:
‏تکنولوزی مواد غذایی
‏عنوان کارورزی:
‏بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)
‏فهرست مطالب
‏عنوان ‏ ‏ صفحه
‏فصل اول
‏ مقدمه------------------------------------------‏------- ‏5‏
‏ تاریخچه محصولات----------‏------------------------------9‏
‏ تاریخچه کارخانه-----------------‏-----------------------‏ ‏10‏
‏ظرفیت تولید------------------------------------------- ‏11‏

2
‏ فصل دوم ‏
‏ ‏ ‏ مواد اولیه مورد استفاده----------------------------‏-----12
‏ ‏ کنترل کیفیت آنها----------------------------------------‏17
‏ ‏فصل سوم‏
‏ ‏تجهیزات و ماشی‏ن آلات و نحوه قرار گیری آنها د‏ر‏ ‏
‏خطوط‏ مختلف تولید------------------------------------------ ‏31
‏ ‏ ‏سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب-----------------------------‏32
‏ ‏فصل جهارم
‏ ‏ ‏تجهیزات آزمایشگاهی-----------------------------------‏33
‏ ‏انواع مختلف آزمایشات------------------------------------‏63‏
‏ ‏استانداردها-------------------------------------------‏-‏ ‏136
‏ ‏فصل پنج‏م
‏ نتیجه گیری-------------‏------------------------------- 166‏ ‏
3
‏ انتقادات----------------------------------------------‏--167
‏ ‏ پیشنهادات----------------------------------------------‏168
‏ ‏فصل ششم
‏ منابع و مراجع------------‏-------------------------------- ‏169
‏فصل اول:
‏مقدمه
4
‏ ‏ ‏غلات
‏غلات ‏در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها‏) ‏هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات ‏گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می ‏رسانند.
‏گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل ‏پاییز ‏و اوایل ‏بهار ‏کشت شده و در اواسط تا اواخر ‏تابستان ‏هم برداشت می شوند. گونه های ‏گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت خوشه ای و ارزن) نیز با توجه به شرایط آب و هوایی در ‏اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یا اوایل پاییز هم برداشت می ‏شوند.
‏انواع غلات
‏گندم: ‏به ‏آب ‏و ‏هوای خنک در فصل رشد، آب و هوای گرم و خشک در فصل برداشت نیاز دارد.
‏برنج: ‏آبیاری ‏و ‏بارندگی در کشت این گیاه ضروری است. میانگین دما در 4 تا 6 ماه از فصل زراعی باید 21 ‏درجه سانتی گراد یا بالاتر باشد.
‏ذرت: ‏به آب و هوای گرم با ‏رطوبت کافی نیازمند است. این گیاه معمولاً در آمریکای شمالی و جنوبی و همچنین ‏آفریقا کشت می شود.
‏جو: ‏به آب و هوای خنک در فصل رشد نیاز دارد. جو مطمئن ترین غلات در شرایط شوری خاک، ‏خشکی یا سرمای ‏زمستان ‏است. جو در زمین هایی که گندم قادر ‏به رشد در آنها نیست هم پرورش می یابد.
‏ارزن: ‏از پر محصول ترین غلات در شرایط خشک ‏است و در خاک های غیر حاصلخیز هم رشد می کند. این ماده در آسیا و آفریقا، ماده ‏غذایی مهمی برای انسان و دام می باشد.
‏جو دوسر: ‏سابقاً خوراک اصلی مردم ‏اسکاتلند ‏محسوب می شد. در سراسر دنیا از این ‏ماده غذایی به عنوان خوراک دام هم استفاده می نمودند.
‏چاودار ‏یا گندم سیاه: از سازگارترین غلات ‏نسبت به شرایط سخت آب و هوایی است. در آب و هوای سرد کشت می شود.

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 3937 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 173

حجم فایل:108 کیلوبایت

 قیمت: 12,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل