دانلود مقاله در مورد كارآفريني لبنديس

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..DOC) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 53 صفحه

 قسمتی از متن word (..DOC) : 
 

‏1
‏پيشگفتار
‏فراورده های ‏لبنی ‏به آن دسته از ‏مواد غذایی ‏اطلاق ‏می شود که همگی از ‏شیر ‏تولید می شوند. معمولاً ماده اولیه تولید انواع ‏لبنیات‏، شیر ‏گاو ‏است. اما گاهی از شیر سایر ‏پستانداران ‏همچون ‏بز‏، ‏گوسفند، ‏اسب ‏و... هم استفاده می شود. ‏با این که بسیاری از مواد غذایی ‏کلسیم‏ دارند، اما فرآورده های لبنی بهترین منبع کلسیم به شمار می آیند. بدن انسان کلسیم را برای ساختن دندان های سالم و استخوان بندی قوی استفاده می کند. قلب، ماهیچه ها و سیستم اعصاب برای انجام وظایف درست خود به کلسیم نیاز دارند . یک رژیم غذایی سرشار از کلسیم خطر بیماری های متعددی از جمله پوکی استخوان را کاهش می دهد. فرآورده های لبنی همچنین پروتئین، ویتامین های گروه B‏و دیگر مواد لازم برای بدن نظیر سلنیوم، روی، فسفر، پتاسیم و منیزیم را تأمین می کند. شیر سرشار از ویتامین D‏ است که به جذب کلسیم در روده کوچک کمک می کند. شیر کم چرب هم حاوی ویتامین A‏ است که در شیری که چربی آن گرفته شده وجود ندارد. تمامی فرآورده های لبنی چربی بالایی دارند، بویژه چربی هایی که موجب افزایش کالری می شوند. فرآورده هایی که از شیر کم چرب و شیر اشباع شده اند دارای همان فواید هستند؛ البته چربی و کالری اضافی آنها گرفته می شود. برخی از فرآورده های لبنی دارای باکتری های مفیدهستند. این باکتری ها در تهیه محصولات لبنی مثل ماست و شیر به کار می روند که به حفظ تعادل باکتری های موجود در روده کوچک کمک می کنند. در ضمن برای افرادی که در هضم لاکتوز شیر مشکل دارند ، احتمالاً هضم فرآورده های آن نظیر ماست و... آسان تر خواهد بود. این باکتری ها می توانند به حفظ سلامت در برابر سرطان و بالا رفتن کلسترول کمک کنند.
‏2
‏فصل اول :
‏( معرفي كسب و كار )
‏معرفي ‏كارخانه ‏فرآورده هاي لبني تاك شير ( پاتريس )
‏كارخانه فرآورده هاي لبني تاك شير ‏در سال ‏13‏87‏ تاسیس ‏شد‏ که در موقعیت شیراز ‏–‏ ‏شهرك صنعتي‏ قرار گرفته است که ‏نيروي انساني اين شركت ‏ حدود ‏40‏نفر ‏است ‏ که حدود ‏30‏ نفر در سالن تولید مشغول به کار هستند و حدود ‏10‏ نفر مسئول کار های اداری هستند ‏ .
‏توليدات كارخانه و فرآيند توليد
‏شیر ‏که پس از ‏پاستوریزه ‏و ‏هموژنیزه ‏شدن با مقادیر متفاوت از چربی در ‏اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.
‏خامه‏، ‏چربی ‏شیر است که به ‏سرشیر ‏هم معروف است.
‏خامه ترش‏، خامه ایست که به وسیله ‏باکتری ‏تخمیر و ترش شده است.
‏شیر ‏خشک‏، با حذف آب شیر به دست می آید.
‏3
‏شیر غنی شده‏، شیری است که با تبخیر ‏آب ‏آن، ‏غلیظ شده است و معمولاً به آن ‏شکر ‏هم اضافه می کنند.
‏کره‏، همان چربی شیر است که از هم زدن ‏خامه حاصل می شود.
‏پنیر ‏را از راه ‏جامد کردن شیر تهیه می کنند. سپس این بخش جامد را از آب پنیر جدا کرده و می گذارند ‏تا عمل بیاید. این کار معمولاً توسط باکتری یا ‏مایه پنیر ‏صورت می گیرد.
‏ماست‏، شیری است که ‏بوسیله باکتری ‏استروپتوکوک ‏ترش شده است.
‏بستنی‏، خامه ‏ایست که به آرامی ‏یخ ‏بسته است.
‏کاسترد یخی
‏فصل دوم :
‏( نياز سنجي )
‏4
‏ مبحث اول : دليل انتخاب
‏اهميت جايگاه لبنيات در كشور
‏اشتغال زايي و سود آوري
‏ارزش غذايي فرآورده اي لبني
‏مبحث دوم : ايده جديد براي طرح
‏مبحث ‏س‏وم : بازار يابي و تبليغات مناسب
‏روشهای بازار یابی
‏بازاریابی برای جلب مشتری
‏کیفیت خوب
‏کسب اعتبار
‏استاندارد کردن محصولات
‏روش تبلیغات
‏تبلیغات از طریق پیام بازر گانی
‏تراکت و پوستر
‏پخش پاگهی از طریق رادیو
‏شرکت در قرعه کشی
‏ارسال تبلیغ با پست
‏درج آگهی در مجلات،روزنامه ها
‏مبحث ‏چهارم‏: ‏ ‏چگونگي ‏اداره طرح
  ‏اگر قصد دارید فعالیت جدیدی را در دنیای تجارت آغاز کنید، من از این تصمیم حمایت ‏می کنم. اما آیا برنامه ای مشخص برای این کار در نظر گرفته اید؟ منظورم یک

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 4196 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .DOC

تعداد صفحات: 53

حجم فایل:72 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل