دانلود مقاله مواد غذايي (فرآورده هاي شير )

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 21 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏واحدهاي شركت پاك :
‏واحد بستني
‏واحد شهر كرد ‏توليد پنير خامه اي و دوغ دارند
‏واحد سنندج توليد پنير ،‏‌‏دوغ دارند
‏واحد ساري توليد شير طعم دار استرليزه دارند
‏نسبا گستر اراك توليد پنير دارند ( طرف قرارداد با شركت)
‏سحر توليد پنير ، شير استرليزه دارند ( طرف قرارداد با شركت)
‏انواع محصولات توليدي توسط شركت:
‏شير معمولي ( 5/2 % چربي)
‏شير رژيمي ( 5/1 % )
‏شير رژيمي ( 5/0 % غني شده با base‏ لبني )
‏شير غني شده با ويتامين D‏
‏شير كم لاكتوز
‏شيرهاي طعم دار ( كاكائويي ، موزي ، عسلي ، خرمايي )
‏خامه ( خرما ، عسلي ، كاكائويي )
‏ماست موسير
‏دوغ معمولي ، سنتي
‏كره ( حداقل 82% )
‏كره كم چرب ( حداكثر 52% )
‏شير خشك
‏شير موسيري ( 5/2 % )
‏شير ‏مدارس ( 5/2 % )
‏نحوه ورود شير به كارخانه و بررسي سيستم HTST‏ :
‏دامداري سرد كردن در دامداري تا دماي ‏توسط

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 3468 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 21

حجم فایل:40 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل