دانلود مقاله کلم پيچ Cabbage 34 ص
دسته بندي :
مقاله »
مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 34 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
کلم پیچ Cabbage 2
کلم پيچ Cabbage
طبقه بندي، مبدا، و تاريخچه
کلم پيچ ( Brassica oleraca var Capitata) مهمترين عضو خانواده خردل (شب بو) ميباشد. بطور مسلم گرديده که رقمهاي امروز کلم پيچ از کلم پيچ وحشي که درطول سواحل گچي انگلستان و سواحل غربي و جنوبي اروپا رشد ميکرده منشاء گرفته است. کلم يچ بعنوان يک محصول غذائي از اولين دورههاي باستاني مصرف ميشده است. يونانيان قديم به آن اعتبار بالائي داده و در افسانههاي آنها ادعا ميشود که مبداء آن از پدر خدايان آنهاست گفته ميشود که مصريان کلم پيچ را ميپرستيدند امروزه نيز هنوز بعنوان يک سبزي پيشتاز به حساب ميآيد.
وسعت و اهميت
اگر چه محبوبيت کلم پبچ در سالهاي اخير حدودي کاهش يافته است با اين حال در رتبه يازدهم ازنظر سطح زيرکشت و در مرتبه ششم از لحاظ ارزش در ميان 22 سبزي عمده آمريکا در سال 1977 قرار داشته است سطح زير کشت کلم پيچ براي عرضه به صورت تازه وکراتبه بازار 68800 در سال 1949 به حدود 37060 هکتار در سال 1977 کاهش يافت در طول اين دوره کل توليد تدريجا کاهش نشان داد در حاليکه ارزش آن از 36569000 دلار به حدود 172860000 دلار افزايش يافته به همان ترتيب کلم پيچ براي ساورکرات از 7088 به 4200 هکتار در طول دوره 1949 تا 1977 کاهش پيدا کرد، در حاليکه ارزش کل از 2190000 دلار به تقريبا 7022000 دلار افزايش يافت کلم پيچ تجارتي در ايالات متعدي بطوري که در شکل 16-1 نشان داده شده توليد گرديده که همچن
کلم پیچ Cabbage 2
ين رکورد نحوه کلم پيچ را در سالهاي 1949 تا 1977 نشان ميدهد، ايالات فلوريدا، تگزاز، کاليفرنيا، کاروليناي شمالي و جورجيا پيشتاز در توليد و عرضه کلم پيچ تازه ميباشد. در حاليکه کلم براي تهيه کرات در ايالات نيويورک، و يسکانسين و اوهايو همچنانکه در جداول 16-1 و 16-2 نشان داده شده توليد ميشود.
روندکار در راندمان توليد
توليد کلم پيچ به خاطر نشاء کاري گياهان، کودهاي شيميائي آفت کشها و کارگر نسبتا "گران است. عملکرد کلم پيچ براي مصارف تازه در هر هکتار از 67/16 به 13/18 تن بين سالهاي 1949 و 1995 افزايش يافت و به 11/28 تن در سال 1977 رسيده (جداول 1-6 و 16-1). عملکرد کلم پيچ براي تهيه ساورکرات تقريبا "از 4/22 تن در هکتار در سال 1949 به 18/26 در سال 1959 و 20/48 تن در سال 1977 افزايش يافت در سال 1939، توليد يک هکتار کلم پيچ براي عرضه به صورت تازه به بازار احتياج به 267 ساعت کار کارگر و کلم براي تهيه کرات به 232 ساعت کار احتياج داشت اين ارقام به 257 و 138 ساعت کار گارگر در سال 1959 کاهش يافت راندمان به طور قابل ملاحظه اي در سالهاي اخير بهبود يافت به طوريکه بازده يک ساعت کار کارگر 57% درصد بين سالهاي 1939 و 1977 افزايش داشته است.(جدول 1-6)